kostrådgivning

tjänster & priser Sommar/Höst 2017

För mer information om bokning för kostrådgivning, var god skicka ett intressanmälan via vårt kontaktformulär.

Vår nutritionist Katie Trant använder sig av ett tvådimensionellt strategi för att skapa din personliga kostplan. Det börjar med en livsstilsbedömning vilket inkluderar arbete, familj, vänner, vanor och fritidsaktiviteter. Katie ser sedan över dina kostpreferenser, matlagningskunskaper, eventuella allergier eller intoleranser och mål. Att hitta en balans mellan livsstil och matbeteende är nyckeln till att skapa en kostplan anpassad till dina individuella behov och önskemål.

Katie erbjuder flera olika kostrådgivningspaket som skräddarsys utefter dina specifika behov:

Baspaketet 
Totalt två tillfällen vilket inkluderar: 

-En 1-timmes inledande samtal + en 1-timmes uppföljningsbesök
-Individanpassade måltider
-Recept
-Livsmedelsinköpslistor 
-Tips och råd
-Andra förslag som passar din livsstil
-Andra mallar eller resurser som krävs för att få Dig på vägen 
-Ett centralt mål baserat på Din bedömning och behov

Det inledande samtalet tillåter mig att lära mer om Dig, dina personliga mål och att bedöma dina kostvanor. Inför första mötet fyller Du i ett livsmedels-, kost- och livsstilsenkät. Detta kommer att hjälpa mig få en bättre förståelse för dina behov. Under det inledande samtalet så kommer vi att gå igenom dina tidigare erfarenheter och mål, vad Du gillar och ogillar, eventuella utmaningar och alla andra frågor du kan tänkas ha.

Efter första mötet så sätter jag ihop en skräddarsydd måltidsplan inklusive recept, livsmedelsinköpslistor, tips och andra förslag som passar din livsstil.

Vi planerar även in en uppföljning för att utvärdera hur den plan vi kom fram till har fungerat. Här lägger vi upp en plan för de kommande veckorna och månaderna samt ser över de planeringsstrategier du har lärt dig. Jag lämnar Dig med de mallar och resurser som krävs för att ta Dig vidare på vägen.

Pris: 2 650 : -