massage: behandling, avslappning, välmående


Smärta kan i många fall kopplas till försämrat blodflöde i en eller fler delar av kroppen. Studier har nyligen visat att massage minskar muskulära spänningar och ökar blodgenomflödet i hela kroppen. Massage består av gnidningar, knådningar och töjningar av lokala muskler vilket minskar dessa spänningar och hjälper till att lindra smärta. Massage kan även förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.
 

mjuk kropp, starka muskler

Genom att lindra spänningar i kroppen frisätter man muskler och nerver som annars hämmas av smärta. Detta gör att det blir lättare till att både hitta och aktivera muskler för att sedan stärka och förebygga att smärtan återkommer.  Massage i kombination med specifik anpassad träning är därför ofta ett viktigt steg mot att bli smärtfri på både kort och lång sikt. 


Physiotherapy Stockholm arbetar bara med de mest erfarna och kompetenta massageterapeuter i stan. Varje behandling är individanpassad för att ge dig bästa möjliga resultat. För att läsa mer om våra behandlingar samt boka tid, vänligen klicka här