Pilates: Stark & smidig

Ibland är det bara roligare att träna tillsammans! Vi erbjuder små gruppträningar i privat miljö. Varje grupp består av upp till 5 personer och leds av erfaren fysioterapeut/personlig tränare. Mindre grupper möjliggör att tränaren kan bättre anpassa och korrigera tekniken till varje deltagare - ingen försvinner in i mängden!

Anmälan till pilates gruppträning sker via vårt 
kontaktformulär. Möjlighet till Drop-in i mån av plats. Boka nu!

Pilates är en utmärkt träningsform för dig som vill skapa starka, smidiga muskler genom att jobba med kroppen på ett lugnt, kontrollerat och medvetet sätt.  

Pilates Rygg - Denna grupp lämpar sig till dig som är nybörjare eller som har besvär från rygg eller nacke. Mycket fokus läggs på korrekt utförande av teknik och andning samtidigt som du stabiliserar i rygg- och bålmuskulaturen.  *Anmälan är bindande.

10 tillfällen. Söndagar kl 14.00 & måndagar kl 17.30 med start den 3:e september 2018.


Pilates & Redskap - Denna klass kombinerar traditionella pilatesövningar med funktionell träning för att ge en mer utmanande och hjärtpumpande träning! Övningar görs i liggande, sittande och stående och använder sig av vikter, pilates bollar, gummiband och pilates maskiner för att skapa starka, tonade muskler. Lämplig för personer med tidigare träningserfarenhet.  *Anmälan är bindande.

10 tillfällen med kursstart 3:e september 2018 kl 17.30.