Omdömen

Fysioterapi

Jag kom till Anna med problem i min höft som jag hade gått med ett tag. Jag blev väldigt professionellt bemött och jag kände verkligen att hon tog sig tid med frågor och behandling för att hitta var problemet satt. Jag fick övningar och gick på ett återbesök och nu är jag helt bra. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Anna."

Christina,  Konsult

Jag mötte Anna första gången för snart 2 år sedan för att börja träna Pilates. Parkinson hade flyttat in i min kropp något år innan och jag kände att eftersom jag alltid har tränat något så trodde jag att Pilates skulle passa bra för att vidmakthålla styrka och smidighet. Så rätt jag hamnade. Utan denna underbara människa med sin gedigna kunskap om kroppen och hur vi fungerar hade jag nog inte varit där jag är idag. Under resans gång har jag också hunnit med att operera en axel och den sjukgymnastik med träningsprogram som  Anna försåg mig med var tuff men hjälper på vägen framåt.

Varje vecka efter träningen känns livet så mycket lättare!


Ingrid, Aktiv Pensionär

Efter att ha träffat ett flertal läkare och sjukgymnaster så var det absolut ingen som kunde hjälpa mig som Anna! Jag hade en otrolig smärta i mitt vänstra ben och andra läkare och sjukgymnaster gav mig diagnoser i stil med "höftproblem" och "ischias". Efter att Anna gjorde en professionell undersökning kunde hon genast konstatera att det var ett diskbråck! Anna skräddarsydde ett schema med olika övningar som jag skulle genomföra 2-3 ggr per dag. Redan efter 1 vecka kände jag bättring! Efter ca 1-2 månader hade det läkt fullständigt. Jag kunde ÄNTLIGEN börja träna igen! Idag tränar jag både löp- och styrketräning! 

Petter, Förskolelärare

Jag är så tacksam över att jag hittade Anna. Efter flera månaders värk och flera besök till läkare, annan sjukgymnast och akupunktur utan diagnos träffade jag Anna. Hon förstod mina symtom direkt och satte in behandling och träningsprogram. 

Anna är superduktig och mycket kompetent, rekommenderar henne starkt!

Erika, Tandläkare

 

Tack vare min träning med Anna blev jag av med en svår kronisk ryggvärk som läkare och andra sjukgymnaster trodde jag skulle få ha resten av livet. Värken var handikappande och jag kunde endast sitta 15 minuter i taget när jag började hos Anna.

Idag är jag helt bra och tränar yoga och styrketräning utan några som helst problem! Rena miraklet!


Anna-Lena, Docent

Annas PT timmar med mig är ovärderliga, hon har en fingertoppskänsla för min kropps behov som gör att träningen leder mig sakta men säkert mot ett starkare jag. Litar fullständigt på hennes omdöme och vill inte missa en enda gång."

Helena, Grafiker

Anna hjälpte mig både fysiskt och psykiskt då jag var i behov av rehabilitering efter bl.a. en knäskada. Anna är en otroligt kunnig och professionell, lyhörd och inkännande både som sjukgymnast och medmänniska. Jag kan varmt rekommendera Anna som PT/sjukgymnast - hon är en riktig klippa!"

 

Åsa, Project Manager 

kostrådgivning

I am a mother of two and finally decided it was time to lose weight and get fit.

I started my
weight loss program in August last year. To date I have lost 10kgs. I would never have been able to lose the weight I had without the ongoing support I received by Linnea. Her friendly face and warm nature made me feel at ease and she was great to talk to about any diet or exercise questions.
 
I believe that without her, I would not have done as well as I did."

 

​Melissa, Småbarns mamma

sport/idrott

Anna är professionell i sitt yrke och man känner en trygghet i hennes närvaro. Hon lyssnar, hon är engagerad och har varit till stor hjälp mentalt så som fysiskt under min rehabiliteringsperiod.

Jag kände mig motiverad vid varje träning och har fått med mig ny kunskap om kroppen,
skador och om mig själv.

Jag kan med glädje varmt rekommendera Anna Magnusson Sogell."

 

Wanda, Professionell Dansare/Koreograf
 

Efter att ha gått hos Anna Magnusson Sogell i 4 år vet jag vad en riktigt bra fysioterapeut är. Hon har hjälpt mig tillbaka från flera skador, men även inom dansen jobbat med mig angående förebyggande av skador. Träningen är både rolig och anpassad till situationen man befinner sig i. Toppen!

Frida, Dansstudent

 

Som frilansande professionell yrkesdansare är Anna Magnusson Sogell den perfekta sjukgymnasten för mig. Kombinationen av att hon själv har en bakgrund som yrkesdansare samt att hon har möjligheten att träffa mig akut är ytterst ovanligt och för mig mycket uppskattat i och med mitt flexibla schema. Jag rekommenderar henne varmt!

Jacqueline, Professionell Dansare

Massage

I started getting treatments from Marcus in December 2012 because of a blockade in the lumbar area of the back. 

Marcus is really good with softening the muscles and helping you with your injury and giving advices about how to deal with it in the everyday life. 

I’m now getting weekly treatments to loosen up my back but also to prevent injuries. I highly recommend Marcus’ treatments to everybody with a very physical life.