Medicinsk massage behandling

för dig som kräver mer av en massage

Less på massage som inte ger effekt? Medicinsk massage är en behandlingsmetod som både ser till helheten och som ger dig en mer specifik och individananpassad behandling. Det som särskiljer dessa behandlingar från mer sedvanlig klassisk massage är att en noggrann undersökning och funktionell screening av kroppen ligger alltid till grund.

Detta ger en mer inriktad behandling som kan hjälpa förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. En behandling kan bestå av olika töjningar, mobiliseringar av muskler och leder såväl som fascial release tekniker. 

tjänster & priser vinter 2024

Medicinsk Massage Behandling 50 min  
 
890:-
En kombinerad screening och behandling, där vi mer specifikt kan hitta ett långvarigt problem i rörelseapparaten. En behandling kan bestå av olika töjningar, mobiliseringar av muskler och leder såväl som fascial release tekniker. Perfekt för dig som tränar/idrottar regelbundet eller som haft långvariga problem med smärta. 
Medicinsk Massage Behandling 80 min 1 395:-
För dig som behöver en lite längre och mer djupgående behandling. En behandling kan bestå av olika töjningar, mobiliseringar av muskler och leder såväl som fascial release tekniker. Perfekt för dig som tränar/idrottar regelbundet.
 
Medicinsk Massage Behandling 25 min 790:-
Har du svårt för att komma iväg en längre stund från jobbet? Denna behandling är perfekt för dig som har begränsad med tid och behöver en mer fokuserad behandling. Du skall ha gjort en screening vid ett tidigare tillfälle för att få bäst effekt. 
 
Studerande / Dansare  50 min 750:-
Vi erbjuder reducerat pris för dig som är studerande och / eller dansare.
Giltigt CSN krävs. 

 
Massage Paket Kontakta oss  för prisoffert
Utmärkt för den i behov av lite extra omvårdnad. Fem behandlingstillfällen á 50 minuter ingår i paketpriset.