Personlig duoträning: two is better than one!

För dem som efterfrågar en mer privat gruppträning erbjuds även Personlig Duoträning. Ni är 2-3 personer som bestämmer er egna grupp av vänner, kollegor eller familj och tränar tillsammans under privat vägledning av fysioterapeut/personlig tränare! 

Utbud våren 2020

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för att boka tid!

Par & Kompis - Gör träningen roligare genom att träna tillsammans med din partner, bästa kompisarna eller varför inte ett lunchpass med kollegan! Varje träningstillfälle utformas efter önskemål och behov och blandar allt från konditionsträning till styrketräning för en rolig och gemensam upplevelse. 

Senior Plus - För dig som är i dina bästa år och vill blanda det aktiva med det sociala! Träningen utformas efter önskemål - allt ifrån att förbättra golfsvängen till att öka rörlighet, balans och orka vardagen lite bättre. 

Blivande Mamma Duo - Är ni 2 kompisar som väntar barn? Här får ni en säker och effektiv träning som har tagit hänsyn till de förändringar som sker i kroppen under graviditetens gång! Vi blandar allt ifrån pilatesträning till anpassad styrka och hållningsövningar. Fokus även på andning i förberedelse inför förlossningen. 

Stark Mamma Duo - Ni är 2 nyblivna mammor som vill komma igång igen efter graviditeten. Särskild fokus läggs på att stärka bål- och bäckenmuskulaturen samt bygga en stabil core. Vi blandar konditionsövningar med stärkande pilatesövningar och funktionell styrka för att ge en effektiv träning för hela kroppen!

Pilates Par & Kompis Pilates tillsammans med dina bästa kompisar, eller varför inte en lunchträning med din jobbkollega! Vi utformar träningen efter era önskemål, med fokus på att öka styrka, smidighet och att minska stress - allt för en rolig och avslappnande upplevelse!