kost & nutrition: en piggare vardag

Det finns idag många råd och rön gällande hur, vad och när man skall äta för att uppnå den ideala kroppen. Men vad är korrekt och vem skall man lyssna på egentligen? När det gäller vikt, kropp och kost så varierar energibehoven väldigt mycket från en individ till en annan. Därför är det minst lika viktigt att anpassa matintaget utefter ens individuella behov som det är till motion och träning. En kostrådgivare kan hjälpa dig på banan vare sig det handlar om att gå ner de där sista kilona till att bättre orka i löparspåret. Läs mer om vår kostrådgivning och vilka tjänster som kan bäst passa dig! 

en hållbar vikt

En hälsosam vikt är en hållbar vikt. Det finns många olika dieter och metoder på marknaden idag som utlovar en snabb viktnedgång. Gemensamt till dessa är att de oftast uteslutar en eller flera viktiga livsmedel och tvingar kroppen in i ett svälttillstånd. Därför får man oftast tillbaka de tappade kilona och till och med ökar i vikt när bantningsperioden är slut. 

prestation & Träning

Är du ungdom, tränar du fler än 3 gånger per vecka eller tränar du på elitnivå så ser dina energibehov mycket annorlunda ut jämfört med den sedvanliga motionären. Här kan kostrådgivaren hjälpa dig till att lägga upp en matplan som tillgodoser alla dina energi- och näringsbehov för att bättre klara av den fysiska påfrestningen och öka din prestationsförmåga.