Pilates: Stark & smidig

Ibland är det bara roligare att träna tillsammans! Vi erbjuder små gruppträningar i privat miljö. Varje grupp består av upp till 5 personer och leds av erfaren fysioterapeut/personlig tränare. Mindre grupper möjliggör att tränaren kan bättre anpassa och korrigera tekniken till varje deltagare - ingen försvinner in i mängden!

Pilates är en utmärkt träningsform för dig som vill skapa starka, smidiga muskler genom att jobba med kroppen på ett lugnt, kontrollerat och medvetet sätt.  

Kursutbud våren 2019

Anmälan till pilates gruppträning sker via vårt kontaktformulär alt via länken nedan. Möjlighet till Drop-in finns i mån av plats. 

Pilates Rygg - Denna grupp lämpar sig till dig som är nybörjare eller som har besvär från rygg eller nacke. Mycket fokus läggs på korrekt utförande av teknik och andning samtidigt som du stabiliserar i rygg- och bålmuskulaturen. Anmälan är bindande.

10 tillfällen: 2 200 kr.
Tisdagar kl 17.30 med kursstart v8 2019.
Boka plats!


Pilates & Redskap - Denna klass kombinerar traditionella pilatesövningar med funktionell träning för att ge en mer utmanande och hjärtpumpande träning! Övningar görs i liggande, sittande och stående och använder sig av vikter, pilates bollar, gummiband och pilates maskiner för att skapa starka, tonade muskler. Lämplig för personer med tidigare träningserfarenhet.  Anmälan är bindande.

10 tillfällen: 2 200 kr.
Datum & tid för kursstart meddelas inom kort.